2009-05-26
 14:59:03

När håret blir getföda = klippdags! :P

En rolig sak angående min klippning är att några dagar tidigare var vi i Slottsskogen med klassen efter skolan. Vi tog en mysig promenad i solskenet och hälsade på alla djur. Inne på barnens zoo (som jag älskade som barn, och fortfarande gillar ;)) sprang en liten killing fram till mig, hoppade upp i knät och började äta på mitt hår ;) Stackarn, han måste ha trott att det var hö med de slitna/spröda topparna. Rätt färg också :P Då konstaterade jag att det var dags för klippning! Visste det iofs redan innan, men det kunde inte bli mer uppenbart ;)


Killingen var så söt, hade gärna tagit med honom hem ;) Grisen var inte lika social :P
(Bilderna är snodda från Saras bdb)
2009-05-24
 12:12:20

Bilder på bilen

Som sagt så fixade vi med bilen i flera timmar igår. Det hela gjordes under (sträng) handledning av min farmor - hon är bäst på bilar, en riktig krutkärring :P Tänkte passa på att lägga ut lite bilder så man ser skillnaden ;)

Före: (klicka för större)


Efter: (klicka för större)


Den var väldigt bleksliten när vi fick den, så vi fick verkligen kämpa! :P
2009-05-24
 11:58:01

I huvudet på en Frida

Jag har inte mycket motivation att blogga längre. Ibland känner jag för att stänga ner skiten, men vi får se. Det finns för mycket och för litet att skriva om på samma gång. Jag gör allting så svårt för mig.

Saker har hänt, stora och små men mestadels bra saker :)

- En av mina högsta önskingar angående en närstående till mig har slått in ♥ Jag är så glad!
- Jag har fått berättat en sak för en person som jag borde sagt för säkert 10 år sen. Det finns mycket mer att säga, men det känns ändå bra. En sten har lättat från mitt hjärta...
- Omtentan är gjord och det är nu bara en tenta kvar, endast 2 (intensiva) skolveckor kvar!
- Har träffat ännu en kär vän som jag inte sett sedan december. Saknar er alla som jag tvingats försumma :/ ♥
- Igår fick vi tvättat, rengjort, polerat och vaxat bilen rejält, vi slet i fyra timmar :P + Att vi fick umgås med pappa å farmor.
- Idag får jag träffa mormor, andra familjen å kusinerna :)
- Är nyfrissad, men det blev väldigt blondt... Vet ej vad jag tycker än :P


Snart bara 2 veckor kvar tills vi är här! ;) Bild från vårt hotell, från www.ving.se
2009-05-08
 11:19:45

Can't you see that it is raining? There´s no need to go outside

Hej hej, jag är sämst i bloggvärlden på att blogga just nu. I bloggen ser det ut som jag varit nere i en svacka igen och det är väl lite sant, men mest har det varit lite upp och lite ner som vanligt.

Nu måste jag gå, har en massa tvätt att tvätta, en lägenhet att städa, en essä att skriva, en omtenta att plugga till, en kropp att träna etc.

Har hittat en mysig regnlåt också, en sån där sitta-inne-och-kura-med-regnet-mot-rutan-låt, Banana Pancakes med Jack Johnson: