2008-09-29
 19:59:49

Ett paket till mig

Titta vad jag fick på posten idag:

Spännande, va? ;)

Här var det fina innehållet:

Nu ska jag banne mig unna mig ett bad!

Massa tack till Stina
2008-09-22
 22:33:24

En gladare Frida

Jag kom just hem från jobbet och fick veta att jag vunnit en tävling hos sötaste Stina! ♥ Det känns verkligen roligt, jag som inte brukar vinna något. :)

Tack Stina!


Superfina blommor som jag fick av Maja på körkortsfesten
(Jag hade tänkt göra ett collage av festbilderna men datorn har krånglat)

Fastän jag varit trött har jag känt mig gladare idag, det är tur att jag tycker om mitt jobb och så hade jag den stora förmånen ikväll att få jobba med världens finaste Issa!

Jag vet att det är körigt just nu, men det är skönt att veta att det troligtvis blir bättre snart och då ska jag försöka ge mig själv mer tid till att ta det mer lugnt...
2008-09-21
 11:19:04

Jag vill bara få känna höst

Jag lever, men det är inte så mycket mer just nu. Jag går på föreläsningar, är på praktik, jobbar, lagar mat, städar och försöker hinna med att plugga, träna och hälsa på finaste mormor som är dålig men mer ryms inte in i mitt liv för tillfället.

Jag önskar jag kunde känna den där riktiga höstglädjen jag brukade få för några år sedan, jag har varit ute och promenerat i skogen men jag känner ingenting. Jag har försökt, ett tag hade jag något som liknade höstkänslor men de försvann lika fort som de kom. Det är som om någon har stängt av mina känslor och efter tre år av detta tillstånd börjar jag tröttna på det. Jag försöker vara glad utåt, men det håller inte i längden. Innerst inne är det ändå mörkt.


Bild jag tog hos pappa förra hösten, när jag och B var där tillsammans. Det känns som om jag o B inte har umgåtts ordentligt sedan den gången.
2008-09-14
 06:06:44

Uppe med tuppen

Hur kommer det sig att man alltid drömmer att man gör saker, som att gå upp och klä på sig, efter att man somnat om på morgonen? I fredags drömde jag att jag var på jobbet och tvättade, idag drömde jag att jag redan stängt av min andra väckarklocka i hallen. Jag blev lika förvånad bägge gångerna då det visade sig vara fel.

Nej, just nu hade jag hellre velat ha en sån här söndag:

2008-09-13
 18:12:30

Grodprinsessa

Så här såg jag ut förra lördagen för de som undrar:



Samtidigt utspelade sig följande dialog:

Jag: Kan du hjälpa mig att dra igen dragkedjan där bak?
M: På vilken då? Rump-delen?
Jag: Du menar kjolen?
M:
Ja?

(Typiskt killar?)

Det blev en ganska lång och uppfriskande cykeltur i solskenet förut. Totalt nästan 19 km. Ikväll blir det lugnt med helgmiddag framför nån film, eftersom jag ska upp tidigt.
2008-09-13
 12:31:51

Härliga höst

Idag vaknade jag med härliga höstkänslor. Solen skiner utanför, luften är frisk och jag längtar ut. Idag ska jag och M ge oss ut på en cykeltur till min skola och ikväll blir det kanske bio. Jag ångrar inte att jag lät finaste Issa ta över mina jobbpass den här helgen, jag behöver den här helgen innan två veckor med konstant plugg, jobb och praktik.

Det bästa nu på hösten att lyssna på BKO, blir så otroligt glad av den musiken:



Update: Det blir nog ingen bio pga att jobbet ringde o hade kris imorrn bitti. Så var det med den höstglädjen.
2008-09-12
 20:35:51

Gorbatjov den groteske

Hej å hå!

Nu ska vi strax ha sambofedagstjockismyskväll med lite ostbricka och vin framför nån trevlig film. Inte så nyttigt men ikväll orkar jag inte vara präktig! (Och jag har ju mina nyttofinncrisps). :D Jag har redan laddat upp med pyjamas och bubbelbad.

Imorgon ska jag försöka ladda upp lite nya bilder också, pga en borttappad minneskortsläsare har det varit en bristvara. Tills dess - några mobilbilder på en bortskämd liten hamster som tycker alldeles för mycket om brieost:


Gorbatjov den girige


Men hon ser inte alltid så grotesk ut:

Siri den söta

Önskar er andra en trevlig kväll! Frogs & kisses ♥
2008-09-10
 17:52:07

Ett vanligt samboproblem?


Siri a.k.a. Tjorvenkorven

M: Du är söt!
Jag: Nej!
M: Jo! Säg inte emot nu!
Jag: Nej, det är jag inte!
M: Så får du inte säga!

Ca 5 min senare:

M: Du är söt!
Jag: Ja.
M: Va? Håller du med? Tycker du verkligen att du är söt?
Jag: GAAAH!


Ja, så kan det låta ibland här hemma... Nu måste jag dock skynda mig, ska iväg på pubrunda och har just kommit hem! Nollningen är inte över än... Ha en nice kväll! ♥


Fotnot: Hamstern har inget med texten att göra. Den är bara med som extra utfyllnad.
2008-09-10
 07:14:28

Morgonlogik

Det är som om nån har bytt ut min hjärna mot en valnöt på morgonen. Speciellt när jag sovit under 8 timmar varje natt en längre tid. Jag vaknar inte längre av min väckarklocka, säger konstiga saker i sömnen och somnar om, med de mest dumma ursäkterna. Jag vet att jag i morgonyrseln tänkte säga nåt logiskt till M om att mobilen var för platt för att jag skulle kunna stänga av den när jag låg på mage tills jag insåg att det kanske inte var så logiskt alls...


Vi får hoppas att en stor kopp thé gör saken bättre! :)

Ha en bra dag alla söta grodor ♥
2008-09-06
 15:38:41

How do you occupy your time?

The frog is back! Tack alla söta för era kommentarer, det värmer att veta att ni läser ♥
Kom ihåg att det är svårt för mig att veta att ni läser om ni inte lämnar ett litet ord efter er då och då!

Om ni undrar vad som hållt mig sysselsatt på senare tid, har ni svaret här:

This occupies me


En annan sak jag ägnat mig åt är följande:

Två supermysiga långkoftor + annat smått & gott


Och det här:

Tunika, kavaj, pyjamas, benvärmare, strumpor + myströja till M


Kolla in grodstrumporna!

Äkta frog-anda :D


En sak som kommer hålla mig sysselsatt resten av månaden är följande:

Det blåa = jobb :/


En sak jag vill sysselsätta mig med:

Jag är medlem i pysselklubben - jättekul faktiskt!
Det är egentligen för barn, men jag är ju ett barn! ;P
Nån som vill bli värvad? ;D



Nä, nu ska jag till Torget och köpa tiara! Ikväll blir det sagosittning! ♥
2008-09-03
 12:34:36

Life goes on

Kände bara för att ge ifrån mig ett livstecken. Min laptop har bestämt sig för att jävlas så jag inte ska kunna blogga så ofta. Därav frånvaron. Dock verkar det inte vara så många som läser så det kanske inte gör nåt? ;P

Idag har jag varit på jobbet o hälsat på med äppelmuffins :D Passade även på att skaffa mig några jobbtider. Det blev dock ganska mycket, så nu är jag lite orolig över hur jag ska orka hinna finna tid att leva också. Men men...



Bjuder på en bild från festen på några av mina fina vänner :)
(Ursäkta blixten i fönstret)

Nu ska jag plugga, har 90 sidor på engelska att ta mig igenom. Tjoho! :P
2008-09-02
 07:16:35

Trötter (igen)

Idag är jag inte lika trött som väl är, men det sitter fortfarande i. Det var hursomhelst skoj på nollningen igår och jag ångrar inte att jag gick. Idag går vi (antagligen) bara till 14 och imorgon är vi "lediga" (men vi har redan blivit delegerade hemuppgifter) så det känns bra! Enda haken är att vi ska fotograferas idag (inför våra passerkort tror jag) och mina mörka ringar under ögonen har knappast försvunnit :P

Dagens smycken:

Mitt superfina armband som jag fick av Vicki i fredags
+ örhängena från mamma som matchar så fint :)


See you later! ♥
2008-09-01
 06:44:48

:(

Usch, jag är så fruktansvärt jätteurkigt äckeltrött. Har inte varit såhär trött på flera år känns det som. Har sovit dåligt alledeles för många nätter i rad nu. Undrar hur jag ska orka med idag, men jag kan inte gärna stanna hemma såhär i början heller. Vet dock inte om jag orkar med nollningen ikväll, vilket också känns dumt. Jag måste bara klara det här.

Update:
Tur att jag inte är van vid kaffe. Efter en stor kopp thé, en smoothie och en kopp kaffe kändes livet lite lättare. Åtminstone för stunden.