2009-04-29
 08:11:11

Flyg lilla sparvöga

Nu på morgonen hittade jag vår lilla dvärghamster Siri död i sin bur. R.I.P.


2009-04-24
 10:06:27

stress, panik & ångest i kubik

Ibland är det som om jag vill skära ett stort hål i huvudet och plocka bort alla förvirrade tankar som ligger där och nöter och trasslar in sig i varandra och sänder ut stressignaler till hela kroppen. Speciellt om nätterna då jag vill men inte kan sova.

Ibland önskar jag att det fanns ord för alla känslor som gnager och tär, inifrån och ut, så jag kunde plita ner dem och minska på pressen.
 
Men jag finner varken ord eller uttryck för nåt av det. Det är då det blir kaos.


2009-04-16
 21:40:24

Usch

Ibland känns världen liten och otäck. Man vill bara ha ett skal att kunna krypa in i. Jag tyckte det var obehagligt redan innan med alla mord och beskjutningar som pågår runt om oss i Göteborg, men när det visar sig gälla nån man känt blir det så mycket värre. Verkligare men ändå mer overkligt. Otäckt och fruktansvärt obehagligt. Tung sorg och många tankar på familjen som drabbats men samtidigt en stark känsla av maktlöshet och ilska.
2009-04-15
 11:16:31

Påskfragment

Det har varit en bra påskhelg. Har firat påsk med mina tre familjer: sambo, mammafamiljen och pappafamiljen. Har även hunnit umgås med bror, farmor, pappas grannar och hälsa på farmors syster samt gjort några intervjuer (=skoluppgift).

Lite såhär såg påsken ut här hemma innan jag åkte runt till alla släktingar:

 
2009-04-09
 10:34:32

Änglar och livet

Igårkväll gav jag en ängel till en annan ängel. ♥ Du är värdefull!

Idag ska jag fixa massa saker jag inte hunnit/orkat/kunnat innan. Det känns som om jag börjar komma ikapp livet. Fast jag springer i slow-motion.
2009-04-03
 07:30:12

Trött i själen

Kan man vara det? Så känns det just nu. Jag vill göra en massa saker, vill orka men det finns ingen energi kvar. Igår gick vi upp kl.6 för att åka till bilprovningen, sedan åkte jag själv till IKEA & handlade mat och sedan skulle jag fixa massa saker och försökte verkligen men fick ingenting gjort. Var helt slut. Orkade ingenting och blev så ledsen. Är så trött på att vara trött.

Köpte bl.a. detta på IKEA:



Sedan cyklade vi till havet. Det kändes bra. Kände att jag behövde komma bort från allt. Så här såg det ut:


Tagen av M med mobilkamera