2008-11-27
 07:08:16

Morgonyoga

Idag har jag gjort nåt tokigt. Har gått upp tidigt (återigen frivilligt, trots att jag är supertrött) för att gå på yoga 7:30! :P Jag som inte ens gillar den sortens träning, men jag kan tänka mig att det är rätt skönt såhär på morgonen. Dessutom är det det sista passet som jag har kvar på mitt "utmaningskort" (= pröva på olika pass & få en bonus) på gymmet. So off I go!



Sen är det plugg hela dagen och i eftermiddag har jag en skönhetsbehandling inbokad, kan behövas mitt i vinterstressen! (Bokade dock in den för längesen när jag inte visste hur mkt jag skulle ha att göra vid denna tidpunkt...)
2008-11-24
 07:51:31

Morgonpigg?

Idag är första tidiga morgonen på länge som jag lyckades ta mig upp utan att känna mig levande död. Nota bene: Jag gick upp halv sju "frivilligt" idag! Har "självdisponibel pluggdag" och ska in till skolan och plugga för att inte bli distraherad av allt här hemma. Ska dessutom luncha med dessa goa tjejer idag (som jag inte sett på alldeles för lång tid):


      Fannie & Petra :)

Sedan ska jag även passa på att möta upp två olika tjejer för att köpa två böcker på eftermiddagen (är duktig och köper nästan alla skolböcker begagnat).

I helgen var jag och M i Hindås och hälsade på pappa o tog det lugnt. Kändes bra att komma bort litet. Passade även på att låna bilen inför ett stundande IKEA-besök :)

Nu ska jag se ännu ett avsnitt av Mysteriet på Greveholm innan det är dags att bege sig :P
2008-11-21
 18:31:57

Feeling blue

Nähä, det blev ingen träning för mig idag. Vet inte hur men jag lyckades ta fel på tiden och missade det. (O nästa pass var inställt). Trots att jag förberett mig i tid och från början tänkt rätt. Suck. Min hjärna fungerar inte under stress, jag blir helt snurrig. Två gånger innan har det hänt att jag kommit en timme för tidigt till gymmet för att jag fått för mig att klockan är en timme mer och därmed skyndat mig i onödan... Det här är inga bra tecken.

Jag har dessutom kommit efter i pluggandet, eftersom jag jobbat vid flera tillfällen när jag hade behövt plugga. Får försöka läsa ikapp i helgen, men jag har svårt att koncentrera mig när jag känner att jag har så mycket att göra. Felet jag gjort är (som vanligt) att tro att jag ska få så mycket annat gjort utöver pluggandet. Det går inte och jag vet det innerst inne. Men jag vill ju hinna med så mycket och jag känner att jag måste.


Bild från min&pappas ballongfärd

Det här var inte min dag helt enkelt. Fast det säger jag ju alltid nuförtiden. Inte min vecka då, eller månad, år, liv. Inte mitt liv. Fast det är det ju tyvärr ändå :P

Nej, nu ska jag försöka ta det lite lugnt. Ta ett varmt bad och pyssla lite. Snart kommer M hem och då blir det mysfredag. Imorgon får det bli en morgonpowerwalk med stavarna som kompensation. (Dessutom känns det säkrare med stavar p.g.a. halkan) :P



2008-11-21
 13:33:26

Halkvarning

Jag var ju bara tvungen att testa det färska islagret imorse när jag cyklade genom en snygg vurpa! ;) Just som jag tänkt att jag var så glad över mina dubbdäck så låg jag plötsligt där... M hade sagt åt mig att inte köra för fort/ligga ner i kurvorna (eftersom däcken inte har några dubbar på sidorna) men det lyckades jag göra ändå såklart! Dock kom jag lindrigt undan med skrapsår och blåmärken. Hjälmen som jag ofta råkar glömma hade jag tagit på mig iaf...


Såhär illa ser det iaf inte ut... ännu.
Bild från Hindås en annan vinter.

Nej, nu är det back to work/plugg som gäller!
(Hoppas jag vågar cykla till träningen ikväll...)
2008-11-20
 07:32:51

Ännu en morgonnostalgitripp

Här sitter jag som vanligt och försöker vakna till lite barndomsminnen på Youtube. Denna gång ser jag på Mysteriet på Greveholm, har blivit inspirerad av Sara som pratar så mycket om den ;)



Jag minns bara vagt den här, tror inte jag engagerade mig så djupt i den fastän den verkar rätt kul. Min favoritjulkalender kommer alltid att vara Pettson & Findus - Tomtemaskinen ♥ Trots att ingen annan tycker det :P

Nu måste jag fixa mig så jag kommer i tid till skolan. Ha en fin dag!
2008-11-19
 08:41:52

Liten update

Har varit vaken i två timmar nu men känner mig fortfarande yrvaken. Fastighetsskötaren kom vid 7-tiden och fixade några trasiga fönster så jag tvingades gå upp i tid iaf! Måste verkligen börja plugga strax! Tänkte bara ta en liten update först.

Saker som hänt lately i mitt (synnerligen händelserika) liv:
  • Har fått en ny laptop! (M:s gamla, men den är så gott som ny!)
  • Har fixat lite i hemmet med M: satt upp nya gardinstänger, lampor o tavlor
  • Varit på Ullared och shoppat julklappar + en hel del kläder (igårkväll) ;)
  • Köpt en fin Friisväska ♥
  • Börjat kolla på soffor med M



Bild från Mio


Saker som bör hända omgående:
  • PLUGGA, plugga, plugga
  • Putsa fönster
  • Städa, städa, städa
  • Ladda över bilder från M:s kamera till laptopen (o göra inläggen mindre torra)
  • Orka ha en roligare blogg
  • Fatta bättre hur den nya laptopen funkar
  • Köpa en kamera
  • ...
2008-11-13
 23:11:41

13 november

Innan jag lägger mig vill jag bara kommentera att idag har det varit exakt en månad kvar till min födelsedag! O_o


Tiden går så fort...


Ps. Tack för alla kommentarer! Lenita - du är så söt ♥
2008-11-12
 18:03:55

Stress ångest panik stress ångest panik stress...

Hjälp! Jag gick upp kl.8 idag för att hinna med allt, har suttit konstant fram tills nu och ändå bara hunnit med den läsning och de uppgifter som ska var gjorda tills imorgon!

Till på tisdag ska vi ha läst ut i princip två hela böcker + flera kapitel i en fet engelsk psykologibok. Jag ska jobba på lördag och måndag och vet inte alls hur jag ska hinna.

Jag som trodde jag skulle få lite mer tid nu när den här kursen startat, det kan jag glömma direkt. Hur jag ska hinna med alla familje- och kompisträffar + hemmafix har jag ingen aning om >.<

Usch. Å så ringde jobbet och jag var tvungen att tacka nej till att jobba idag em/kväll så nu har jag dåligt samvete, men jag hoppas de fick in nån annan för jag hade inte fixat seminariet imorrn annars.

Har varit übertrött idag men får inte dricka varken thé eller kaffe nu på tre dygn p.g.a. vissa omständigheter... Nu ska jag iaf iväg och träna, steppa loss på brädan ;) Min enda höjdpunkt på hela dan (förutom att vara med M)!
2008-11-10
 09:52:29

Nostalgi och helgresumé

Någon mer än jag som minns denna underbara serie som gick på sommarlovsmorgon nån gång på 90-talet?
Brukar få den låten på hjärnan ibland, älskade den som liten & visade nyligen klippet för Issa som kände likadant ;)


Igår var min första riktigt lediga dag på... få se nu... 16-17 dagar :P Det var mycket som skulle hinnas med, men jag orkade inte allt och kom som vanligt i otakt med tiden. Har ändå fått gjort en del denna helg:
  • Stickat klart min halsduk som jag påbörjade i måndags :D
  • Grundlig städning av hela lägenheten
  • Klippt M
  • Tränat Body Pump (precis som jag trodde var det inget för mig, föredrar roliga konditionspass!)
  • Gått igenom min jobbiga lönespec (har såklart fått för lite lön)
  • Fått på dubbdäck på cykeln (okej, det var inte jag som fixade det men ändå ;P)
  • Jobbat :P
  • Tagit mitt efterlängtade bad! ;)
Idag ska vaktmästaren komma hit och laga en grej, sen kommer pappa hit för att bli grattad i efterskott ;) Däremellan ska pluggas och fixas! Psykologikursen börjar imorgon och då ska man ha läst en hel del!
2008-11-06
 13:34:32

Tiden springer iväg...

Tiden går så fort och jag hinner inte ens stanna upp och tänka efter hur jag känner och mår längre. Det kanske är lika bra att inte veta för mycket just nu.

Jag är iaf glad att jag har klarat av mina två första kurser på utbildningen! Nu är alla hemuppgifter och uppsatser inlämnade och (förhoppningsvis) godkända, föredraget är avklarat och ikväll ska vi ut och äta med klassen för att fira detta! Jag gillar verkligen min klass! :)


Några av klasskamraterna med mig och vår vinst i fronten, när vi vunnit pubstadsrundan vi hade på nollningen :D Bild lånad från Saras(t.v.) bilddagbok.
2008-11-04
 21:49:08

Ett grodspår bland löven

Känner för att lämna ett litet spår efter mig. Det är så tråkigt bara att blogga utan bilder (=avsaknad av egen fungerande kamera) och ju mindre jag bloggar, desto färre läser och ju färre som läser desto mindre bloggar jag... känns det som :P




Eftersom jag gillar att lista saker får det bli lite listigheter ikväll! :D

Det är mycket jag skulla behöva just nu:
  • En ny laptop (som jag troligtvis kommer få inom snar framtid när M får sin nya)
  • En ipod/ny mp3spelare
  • En ny kamera
  • Pengar så jag har råd med ovanstående ;)


Just nu längtar jag efter:
  • Att få sticka klart min fina påbörjade halsduk :)
  • Att påbörja fler kreativa pysselprojekt
  • Morgondagens träningspass
  • När morgondagens föredrag i skolan är överstökat
  • Nästa vecka = slut på gamla kurser och början på ny spännande psykologikurs!
  • Söndag = min första lediga dag på typ 3 veckor!
  • Att få tid till att ta ett varmt bad (har haft fullt uppvarenda kväll och tog faktiskt inte det där badet jag sa att jag skulle göra för ett tag sen, har inte badat sedan innan dess nån gång...)