2009-07-24
 11:20:37

Brännö

Herregud vilken kväll igår. Bryggan visade sig vara ett misslyckat projekt, helt dött där med enbart småbarnsfamiljer och pensionärer och där satt vi med vår kamera och vårt vin, fast på ön för tre timmar framåt ;) Det blev dock en ganska rolig kväll ändå, kanske lägger upp någon galen bild om Fanny ger mig nån ;)

Någon mer alkohol får det inte bli i fortsättningen, trots att jag tyckte jag tog det lugnt och det kändes bra igår har jag inte mått bra inatt och idag. Jag tål ingenting längre, men nu vet jag det. Usch. Får bli nykterist nu. Jag blir bara så trött på att inte kunna leva som normalt, inte äta riktig mat och hålla på med en massa mediciner hela tiden.

Fick ett samtal idag som gjorde mig glad, mormor hade fått mitt brev som jag skickade som Krya-på-dig-present som bl.a. innehöll en skiva med soundtracket till "Mamma Mia-filmen" (som hon, jag och mamma såg på bio förra sommaren). Hon var jätteglad och det är verkligen roligt att kunna göra något för nån annan :) Tack vare det känner jag mig glad, trots illamående och stundande jobb.

Här kommer några bilder, efter viss filtrering ;)

Sofhia & Fanny, Issa & Sofhia, Veronika & jag (den enda bild där jag såg någorlunda ut :P)
2009-07-23
 09:56:22

Hypokondriker med läkarskräck?

Åhhh, jag blir så trött och less på det här! :( Nu har jag mått konstant dåligt i en vecka, illamående och problem och inte kunnat/vågat äta som vanligt. Trodde det var bra men igårkväll blev jag tvungen att avbryta träningen (afrodansen :() p.g.a. det satans illamåendet. Jag har aldrig behövt gå ut tidigare från ett pass innan - kändes jättetrist. Helvetes jävla magkatarr.

Ringde läkaren imorse (fastän jag avskyr att göra det) och han var lika nedlåtande som vanligt. Så nu ska man till vårdcentralen och bli idiotförklarad (mot avgift) igen. Det känns som om han tror jag är en hypokondriker (men det är formodligen bara min paranoia som spökar).

Och ikväll ska jag åka till Brännö med några goa arbetskamrater. Känns trist att jag förmodligen inte kan dricka ngt alls, men bara jag mår bra så blir det nog kul!
2009-07-22
 06:14:10

Bilder från kryssning 8/7

Här kommer lite bilder från en båtkryssning jag var på med min ena familj (pappa, Björn & W) på W:s födelsedag:

Jag och brorsan hade jättekul iaf, tog brats-bilder etc, det blir alltid många skratt när vi är tillsammans

 



Bara ett axplock av alla bilder jag tog den kvällen ;)
2009-07-07
 19:47:49

Allmänt

Extremtrött dag efter kvällspass igår och ca 3 timmars orolig nattsömn före jobbigt dagspass. Helt död nu efter träning dessutom - fast den var välbehövlig.

Vi var iaf på landet i helgen och tog det lugnt - fick passa på då det var fint väder och jag hade ledig helg för första gången på tre veckor. Det var bra - att komma bort från allt, andas frisk luft och känna lugnet. Jag sov hur mkt som helst. Sover aldrig riktigt bra i stan, bara på landet kan jag få riktig ro.

Annars som vanligt. Det finns för mkt men för litet att skriva om. För många men för få ord. För mycket vilja och för lite ork. Trötthet, minnen och tankar som äter mig inifrån.