2010-08-09
 00:46:05

Voilà!

En ny bloggdesign, äntligen! Har ju sedan jag startade bloggen för 2 år sedan (!) tänkt att jag ska fixa en riktigt snygg bloggdesign en dag (efter att jag lyckats sätta mig in i det här med photoshop, stilmallar och koder...) Yeah right.

Nu hittade jag en sida med färdiggjorda mallar/gratis bloggdesigner som en väldigt ambitiös tjej har gjort. Bara att ladda ner, klippa och klistra in. Och redigera. Och ändra. Och fixa. Och pilla lite till. Puh.

Nu har jag suttit oergonomiskt på en köksstol i några timmar pga detta! Men roligt känns det. Nu är jag väldigt mör må jag säga. Natti natt!


Maja

Tjusigt, vilken ändring!


Frida

Tackar! :)



PUBLICERAT: 2010-08-09, 17:16:45 | URL: http://froggen.blogg.se/
Åsa

Snyggt! Duktigt med, jag hade aldrig klarat det!

Kul att vi har likadana klänningar :) Bild finns på mig i den röda, men den färgen kändes inte helt rätt på mig. Fast den är jättesöt! Har den bruna och den svarta :)



PUBLICERAT: 2010-08-09, 21:59:28 | URL: http://smasaker.blogg.se/
Tord

Najs!



PUBLICERAT: 2010-08-11, 14:09:50 | URL: http://tordwarm.blogspot.com/
Åsa

Tack för jacktips! Min frisör sa ungefär som du. Jag borde ha tänkt så från början. Dessutom är jag ju inte underviktig, bara underviktiga bör ha xs :P Jag bestämmer mig imorgon om jag ska byta eller inte. Ska tänka på dina argument :)



Kul att du gillar mitt piffande också! Fint med feedback!! Jag tycker själv det är trevligare med bilder i bloggar, så jag har ansträngt mig att lägga upp bilder nu :)



Hur är det med dig? Det syns ju inget om det här :) Vi får nog ta ett snack en dag, så jag får lite koll :)

Kramar!



PUBLICERAT: 2010-09-02, 21:54:32 | URL: http://smasaker.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: